1 i 2 d’Octubre de 2022

Com cada any pel primer cap de setmana d’octubre es presenta una gran oportunitat per conèixer com era la gent de les nostres terres fa 2.200 anys. El Cap de Setmana Ibèric és l’esdeveniment anual de la Ruta dels Ibers més important i que atrau més visitants als jaciments ibèrics de tot Catalunya.

Una festa que retorna a la vida els vestigis de fa més de 2.200 anys, oferint un gran ventall d’activitats al voltant de la cultura ibèrica: visites guiades, visites teatralitzades, tallers, reconstruccions històriques, tasts de menjars i de begudes… una varietat d’opcions per tots els gustos i públics!

Cada any s’escull un tema sobre el qual se centrarà aquesta gran festa. Aquest 22è Cap de Setmana Ibèric es dedicarà a l’enigma de la llengua ibèrica. Us convidem a aprendre tot el que s’ha descobert fins ara entorn aquest fascinant aspecte de la cultura ibèrica, l’escriptura, desenvolupada a partir del segle V aC, la qual continua sent una gran incògnita sense resoldre: la podem llegir, però no sabem què signifiquen les seves paraules!

Juntament amb l’ajuntament d’Avinyonet del Penedès, s’oferiran visites guiades gratuïtes al Centre d’Interpretació DO Vinífera dissabte 1 a les 12h i diumenge 2 a les 10 i 12h, així com la visita al jaciment de la Font de la Canya dissabte 1 a les 10h.

Podeu trobar més activitats a:

http://www.rutadelsibers.cat/Agenda/22e-Cap-de-Setmana-Iberic