Els dies 8, 9 i 10 de juny tindrà lloc el festival Ludi Rubricati, la festa romana del Museu de Sant Boi de Llobregat, una interessant proposta de difusió del patrimoni cultural. La cooperativa Arqueovitis participa per segon any amb el taller ArqueoVitis.

Més informació i programa: www.museusantboi.cat

El passat cap de setmana, dies 25, 26 i 27 de maig, la nostra companya Roser H. Escuer de la cooperativa Arqueovitis va participar al Festival Tarraco Viva dins la XVI Fira de museus i jaciments arqueològics, informant sobre el centre d’interpretació DO Vinífera i el jaciment de la Font de la Canya d’Avinyonet del Penedès, així com dels jaciments emergents del Puig del Cocodril de Subirats i la Timba de Santa Bàrbara de Castellet i la Gornal i l’Arboç.

Més informació: www.tarracoviva.com